marți, 6 ianuarie 2009

Obama, presedinte nelegitim

O adevarata bomba a explodat in America: conform actelor de divort ale parintilor lui Barack Obama, noul presedinte este nascut in Kenya, iar nu in Hawaii. Un investigator sustine ca detine documentele necesare, care atesta acest lucru. El a postat pe Internet facsimilurile drept proba. James Buchanan afirma ca a vazut-o pe bunica lui Obama cand spune ca nepotul ei a vazut lumina zilei in Kenya. Oamenii presedintelui au prezentat drept proba certificatul de nastere al lui Barack, dar acolo nu e precizat ca loc de nastere Hawaii. Ambasadorul Kenyei a confirmat ca Barack s-a nascut pe continentul african.

Recent, guvernul kenyan le-a interzis ziaristilor sa mai discute cu rudele lui Obama. Guvernatorul statului Hawaii a cenzurat toate inregistrarile reporterilor referitoare la Obama. Ziaristii au verificat si documentele celor doua spitale din Oahu, dar nu au gasit nimic in arhive referitor la aceasta nastere.

Investigatorul anonim, care a plasat documentele pe Internet, spune ca actele de divort semnate de Ann Dunham Obama arata ca perechea avea un copil sub 8 ani, nascut in Kenya. Daca Obama s-a nascut in Kenya, alegerea lui ca presedinte al SUA este neconstitutionala. Pana cand se va lamuri acest nou scandal, care vine dupa cel provocat de guvernatorul statului Illinois, Barack si Michelle Obama s-au instalat la hotelul de lux Hay-Adams, din Washington, fiindca ambele lor fiice – Sacha si Malia - trebuie sa inceapa cursurile la noua scoala din capitala americana.

Sursa:Frontpress

Niciun comentariu: