luni, 16 februarie 2009

Fratele Păunescu, de la subminarea economiei la reverul presedinţiei

După ce s-a făcut nevăzut în SUA, unde s-a ascuns ani buni pentru a scăpa de justiţia română, George Păunescu defilează azi la braţ cu Traian Băsescu.

Cunoscut drept unul dintre cei mai bogaţi români - cu o avere estimată la aproximativ 700 de milioane de euro -, dar si printre cele mai misterioase si controversate personaje din România, fiindu-i atribuită apartenenţa la structurile de securitate comuniste, George Constantin Păunescu a revenit în viaţa publică după aproape 10 ani de tăcere. Si nu oricum, ci sub protecţia presedintelui Traian Băsescu, care nu s-a sfiit să se afiseze alături de acesta la mai multe evenimente publice, într-o operaţiune cât se poate de evidentă de spălare a numelui lui George Constantin Păunescu, pătat de falimentele Bancorex, Bankcoop ori Dac Air. Cu un preţ: susţinerea necondiţionată a presedintelui Băsescu. Tot articolul aici.

5 comentarii:

anca spunea...

cam multi frati in media romaneasca!
tratele vintu,voiculescu,patriciu si clanul paunestilur!
toti o apa si un pamint!
astia erau cu psd-ul pina a venit tapul ('96)acu' pupa noada baselului,mi-e sila de toti!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu e grav ca exista, ci ca Basescu se inhaiteaza cu ei. De ce nu se inhaiteaza cu tine sau cu mine? Pai noi nu am furat, nu avem averi.

anca spunea...

desigur ca nu e grav ! grav este ca fac tot felul de jocuri politice! ok,nici asta nu e grav,da' sa o recunoasca(cum e in occident)!
asa macar stim o treaba,cutare e de stinga(ma rog,asta cu stinga si dreapta e alta poveste),cutarica cu dreapta!

Anonim spunea...

Niste hoti care acum isi spala imaginea!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pe astia nu-i mai spala decat firma de pompe funebre,

Mediafax