joi, 29 ianuarie 2009

Previziunile unui tepar

George Constantin Paunescu este cunoscut din dosarele penale privind devalizarea Bankcoop, Bancorex, "General Consulting Procurement" plus multe alte , in fata carora in loc sa raspunda, a fugit in America, pana spiritele s-au calmat si dosarele au fost musamalizate sau uitate.

Teparul George Constantin Păunescu a reusit sa reintre in sferele puterii politice(cu banii sai, claditi pe rapt si talharirea statului, nici nu-i de mirare) si a declarat, miercuri, la începutul întâlnirii reprezentanţilor patronatelor cu şeful statului, că, economic, România "va fi lovită foarte puternic" în aprilie-mai şi septembrie-octombrie.

"Este mai grav decât se pare", i-a spus Păunescu lui Băsescu. "Din păcate, România va fi lovită foarte puternic în aprilie-mai şi septembrie-octombrie, spun aceste lucruri cu toată responsabilitatea şi văzând circuitul economic şi angajamentele pe ramuri ale economiei".

Basescu a ajuns sa ne obisnuiasca cu anturajele sale ce abunda in oameni de afaceri cu un trecut dubios. Acum Paunescu s-a metamorfozat intr-un "guru" al economiei, uitand sa precizeze ca specialitatea sa e economia subterana, devalizarea bancilor si folosirea de bani al caror proprietar nu era.

Niciun comentariu:

Mediafax