duminică, 25 ianuarie 2009

Asta e viata la care am sperat acum 20 de ani?

Bucuria castigarii libertatii acum aproape 20 de ani, de care azi ne dam seama ca a fost iluzorie, ne-a indreptatit sa visam frumos la viitorul nostru si al copiilor nostri, la viitorul Romaniei. Sa visam la o lume mai buna, fara dictatura, fara abuzuri, plina de bunastare, cu locuri de munca echitabil platite, cu case si gradini frumoase, concedii cu destinatii exotice, lipsa conflictelor, o distribuire corecta a bogatiilor, bla-bla... Cat de mult din ceea ce am dorit s-a indeplinit? Imi aduc aminte cum a inceput totul, in anii de dupa '89, prin vehicularea globalizarii. Globalizare-n sus si-n jos. Ca e un proces inerent in dezvoltarea societatilor, ca vine de la sine. Ce minciuni, ce gogosi! Ne-am trezit dupa atatia ani in care a domnit jaful si haosul, aruncati intr-o dictatura cu nimic mai buna decat dictatura statului socialist cu doctrina comunista: Dictatura Uniunii Europene. O uniune in care am intrat mai mult cu forta decat benevol, dupa cativa ani de santaje si amenintari. S-a promis cetatenilor marea si sarea, si cand colo, nici pe vremea comunistilor nu au fost atat de persecutati.

Taxele au crescut intr-un mod aberant, sustinand o birocratie uriasa. Taranilor li s-a interzis sacrificarea propriilor animale, vanzarea produselor pe piata libera. Subventiile in agricultura sunt cele mai mici la nivelul Uniunii, fiind in majoritate deturnate de mafiile acoperite de ministrii agriculturii si finantelor. Comisia Europeana va hotari ce trebuie sa mancam fixand un profil nutritional. Se va instaura o noua taxa pentru incalzirea globala, o alta teapa antologica. Sau o taxa pentru centralele de apartament. Romanii nu au acces deplin la piata muncii din tarile europene pana in 2014. Firmele mici si mijlocii nu prezinta mare interes, pot si sunt chiar ajutate sa dispara, in favoarea transnationalelor. Promovarea multiculturalismului, a drepturilor minoritatilor in detrimentul majoritatii si a corectitudinii politice(o ideologie de tip fascist) sunt in plina desfasurare. Ateistii incep sa prigoneasca pe crestini, fara a se teme de nimic. Se cauta nivelarea religiilor intr-una singura, universala, sub a carei umbrela sa incapem toti. Invatamantul trebuie sa fie unul in toate tarile, trebuie reformat, dictat de Comisia Europeana, din care sa dispara eroii fiecarei natii si propria istorie. Sa dispara coduri morale. Sa ne rupem de adevaratele traditii si valori culturale. Sa dispara clasicii literaturii, ai artelor. Istoria va fi rescrisa in intregime spre beneficiul Uniunii. Cercetarile politiilor pot fi efectuate fara mandate de la judecator, perchezitiile la fel. Nu mai exista forte politienesti sau de represiune, ci doar forte de ordine. Sa spui ca iti iubesti tara ta va fi catalogat drept crima si vei fi numit dusman, legionar, fascist, revizionist, traditionalist, retrograd, nostalgic. Furnizorii de telefonie mobila fixa si internet vor fi obligati sa ofere datele noastre sub pretextul luptei impotriva terorismului care nu exista. Si astea sunt doar cateva din aspectele vietii in Uniune. Ce-i mai rau va urma!

Dupa toate acestea, sa vii si sa sustii ca tu, politicianul roman, vrei binele poporului, nu este cea mai clara dovada a ipocriziei si minciunii care te caracterizeaza? Iar sa afirmi ca parintele Iustin Parvu, prin al sau Apel pentru credinciosii romani, privitor la vremurile care vor veni si la pericolul acceptarii pecetii fiarei, nu are dreptate, nu este o minciuna si o tradare a lui Isus?

Niciun comentariu:

Mediafax