sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Alternativa crestina la autobuzele “ateiste” din Londra


Un producător tv rus a anunţat joi că va lansa o campanie publicitară intitulată “Există Dumnezeu” pentru autobuzele din Londra, cu scopul de a contracara posterele ateiste din cadrul unei actiuni similare.

Mesajul care va fi promovat este “Există Dumnezeu. Nu îţi fă griji. Bucură-te de viaţă!” iar campania propriuzisă va începe efectiv din luna martie, a declarat Alexander Korobko, directorul canalului de televiziune prin satelit Russian Hour, cu sediul în capitala Marii Britanii.

Campania ateistă a Organizaţiei Umaniste Britanice (BHA), care a strâns fonduri de 140.000 de lire sterline, a constat în afişarea pe 800 de autobuze a următorului text: “Probabil că nu există Dumnezeu. Deci nu îţi mai fă griji şi bucură-te de viaţă”. Această iniţiativă a atras critici din partea organizaţiilor religioase şi a credincioşilor.

“Cine spune că dacă crezi în Dumnezeu nu poţi să te bucuri de viaţă?”, se întreabă retoric Korobko. Canalul său de televiziune a semnat un contract cu CBS Outdoor pentru a afişa noile mesaje alternative pe 25 de autobuze londoneze. Mesajul va fi însoţit şi de fotografii cu o mănăstire ortodoxă rusească. Acesta a mai precizat că pentru acţiunea sa a primit aprobarea oficialilor din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse. Sursa: frontpress.ro

Niciun comentariu:

Mediafax