joi, 26 martie 2009

Apusul argumentelor


Am avut "nefericita" inspiratie sa nu fiu de acord cu Roxana Iordache, privitor la progenitura familiei Hohenzollern, pe numele ei de scena Margareta, cica a Romaniei. Da, cum ati auzit, a Romaniei, deoarece Romania a adoptat-o pe individa si pe barbatsu', Duda, pe care l-a facut colonel din subofiter si pompeaza bani in ei, cica ar reprezenta tara noastra in diferite orgii internationale. A sarit matracuca sa ma "puna la punct" si sa ma ameninte, vezi doamne, ca ma scoate din blogroll-ul ei. Pai mai copila, tu cu asta ma ameninti, parerile mele sunt moneda de schimb cu blogroll-ul tau? Fugi tare, spre deosebire de tine, eu am si principii. Da, Roxana, imi permit sa nu laud si sa nu pup in cur familia asta nenorocita, pe care o speram iesita o data pentru totdeauna din viata tarii mele. Nu voi uita niciodata arestarea maresalului Antonescu si a clasei politice romanesti, girata de regele balbait, si voi face totul ca sa nu se uite niciodata. Tu imi vorbesti mie de comunism in timp ce Misu al tau a fost decorat de Stalin cu ordinul Victoria? Vezi-ti de drum, figura trista si nostalgica!

Iar daca tot ai pus pe header-ul blogului tau "Poftiti, blogu-va! Si carcotiti", de ce nu "te" respecti? Ba mai mult, la About scrii ca sa nu te injure nimeni, ci sa argumenteze. Unde? Las' ca injuri tu , oricum.

10 comentarii:

anca spunea...

eee,nu te necaji pentru atit!
am ceva foarte emotionant!!am trimis si fetelor din blogisfera!

Ion de la Chiuiesti spunea...

unde?

Anonim spunea...

pretene @Ion de la Chiulesti eu unu UNGURU m-am distratpe blog la @Roxana Iordache si de spus ce am avut de spus,am spus ,si-au sarit pe mine PeNaLi sa-ma balacareasca, da UNGURU este imun la injurii ,insulte ,balacareli.Noah pretene@Ion de la Chiulesti mai trecepe aici UNGURU

Anonim spunea...

Din pacate doar candva Romania a avut parte de regi adevarati: Ferdinand sau Carol I .Pacat caci alte tari au REGI DEMNI (Danemarca,Spania, Olanda,)!!Salutari din Frankfurt am Main!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Dom' Ungur, asa a fost sa fie, sa moara la autopsie!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Hoasca aia de Margareta si-a invitat neamurile, acum are bani de la romani. Cand nu avea bani, nu o baga nimeni in seama in Europa.

anca spunea...

buhuhu! margareta duda,cum suna? ce lipitori ordinare!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Salutari prietene din Germania!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Banuiesc ca ti-e dor de tara!

Anonim spunea...

da si incerc aici sa fac oameni sa aprecieze Romania.Nu ma dau mare roman spun numa simplu ca si multi altii aici "vin din Romania"..si ncerc acolo unde lucrez sa o fac cu profesionalism!Avem si buni si rai ca si altii si lumea aici diferentiaza.Si nici Germania nu e perfecta dar si la noi sint multe de schimbat.Nu trebuie sa scuipam pe strada sa distrugem scaunele sau sa ne mandrim cu toaleta din curte...Incerc sa invat cele bune de aici (nuva faceti griji sint si rele) si cred ca oricum contactul cu lumea vestica este unul absolut pozitiv daca sintem inteligenti si luam ce e bun de aici,ordinea curatenia cuvantul dat,punctualitatea si nu drogurile sau perversitatile.Dar asta nu depinde de ei ci de noi.Am si multi prieteni romani care lucreaza la Philips in Olanda si nu s-au apucat de droguri deci decizia e a fiecaruia.Restul a da vina pe ceilalti inseamna ptr orice om numai frica de raspundere!

Mediafax