vineri, 27 martie 2009

Basescu si nevoia unei justificari


Presedintele Romaniei (inca), simte nevoia de a se justifica pentru faptul ca seful DGIPI Cornel Serban s-a folosit de numele sau in afacerea derulata de Puiu Popoviciu, si scuzandu-se ca nu are nici o implicatie, desi gurile rele apreciaza altfel. Basescu, acest marinar esuat, continua sa plateasca polite, chiar daca "razboiul" s-a incheiat. Una din marotele sale, Corneliu Vadim Tudor, revine obsesiv in jignirile pe care matrozu' le profereaza gratuit prin mass-media. Astfel Baselu il face mincinos pe Vadim, fara nici o legatura cu cazul, probabil datorita faptului ca Vadim avertizase de implicarea lui in afacerile oneroase ale lui Popoviciu.

Cat despre minciuna, Basescu minte cu nerusinare cand deschide gura, ultima oara fiind prins cand a facut-o pe fiica-sa mare absolventa de studii in SUA, cand ea s-a plimbat pe acolo si nu detine nici o diploma de absolvire in acest sens. Acum oare de ce a sarit repede sa se scuze? Hmm...

4 comentarii:

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Astazi am participat, ca de obicei, la conferinta de presa a PRM!
Inca din 2004, PRM a semnalat afacerile acestui Popoviciu, care s-a "iubit" cu toate partidele aflate, in ultima vreme, la putere.
Din pacate, "incubatia" dosarelor de coruptie dureaza ani buni in Romania. Si se scot la iveala numai cand interesele "celorlalti" o cer.
Si, din pacate, bag mana in foc ca va fi o furtuna intr-un pahar cu apa.Fara finalitate. Pentru ca se santajeaza reciproc!
In schimb, am discutat cu multi tineri, nationalisti, sositi din multe orase ale tarii, dornici sa se alature PRM.
Deja, ziua de azi arata altfel!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ar fi bine ca tinerii sa inteleaga ca, prin iesirea PRM-ului din viata politica, s-a creat un haos in care nimeni nu mai vegheaza la respectarea legalitatii. Rolul de arbitru pe care il avea in viata politica a disparut, lasand loc intelegerilor oneroase. Bravo Ruxandra!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Nici nu mi-am imaginat cati sunt alaturi de noi!
Tineri,patrioti, entuziasti!
Credeam ca sunt pe moarte! Ca dorm si ca nimeni nu-i poate trezi!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Inseamna ca sunt sperante. Vadim trebuie sa-i scoata in evidenta, sa mai lase pe unii sa se odihneasca(cred ca stii la ce ma refer)

Mediafax