sâmbătă, 28 martie 2009

Idiotenia de Caracal


In "Romania Mare" apar 3 randuri despre un editorial a lui Marius Tuca din "Jurnalul National". Marturisesc ca am citit articolul acum 4 zile, si comentariul lui Alcibiade mi se pare prea bland:

"Absolut idiot articolul lui Marius Tuca, din ,,Jurnalul National,,, de luni: ,,Iata omul care vine la Cotroceni,,. Stiti cine-i asta? Crin Antonescu. Daca asta-i toata politica pe care o stie Bretelatul din Caracal, atunci nu ne mai mira ca patronul lui, Dan Voiculescu, nu i-a mai dat nici o emisiune pe mina."

Aici puteti citi idiotul articol.

3 comentarii:

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Vad ca se lupta tot trustul pentru promovarea lui Crin.
Nu stiu ce spera Voiculescu, dar ei n-au fost in stare sa scoata Partidul Conservator cu 5%, sa treaca singur pragul electoral. Ca dovada ca si manipularea prin presa are limitele ei. Si-apoi, vor da socoteala PSD cu atata prompovare a liberalilor. Ii vedem mai des ca atunci cand erau la putere.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Crin e penibil. Va ajuta la castigarea unui nou mandat de catre Basescu. Acesta ii va promite putina guvernare dupa alegeri si va arunca PSD la gunoi.

anca spunea...

Tuca e un ziarizd mediocru! nu am rabdare sa-i citesc "editoralele"(ce pompos, sint citeva propozitii)! cu foarte mici exceptii,nu avem ziaristi adevarati!!asta e parerea mea!!

Mediafax