luni, 23 martie 2009

Turta dulce de "KAUFLAND"


Se intreaba lumea cum e posibil ca o multime de oameni tineri sa se imbolnaveasca de tot felul de boli, incepand cu diabet si terminand cu diferitele tipuri de neoplazii (cancer). Cititi si va cruciti:
  • faina de grau
  • sirop de glucoza-lactoza
  • zahar
  • condimente (neprecizate)
  • faina de cartof
  • colorant: caramel, bioxid de titan
  • agenti de afanare: carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu
  • gelatina de porc
  • corector de aciditate: acid lactic
PS. Reteta normala contine faina, zahar, miere, ou si eventual scortisoara. Dar Kaufland a "imbogatit-o".

7 comentarii:

Anonim spunea...

Face parte dintr-un plan bine pus la punct de "otravire" si control al umanitatii.
Ca sa nu mai pomenim de substantele care creeaza dependenta, aflate in sucuri si multe alte produse.
Aici functioneaza legea tacerii!
Ar fi multe de spus, dar spatiul nu-mi permite si efectul ar fi probabil 0.
R

Anonim spunea...

Multumiri pt. vigilenta dl. John.Continand ingrediente "de frupt" precum gelatina de porc e clar ca se poate consuma dupa data de 18 Aprilie.Dar de unde or fi luat patronii de la "K" pectina de ramator?

anca spunea...

ooo,de parca nu sint si alte produse(cu staif,de!)in aceasta situatie!!pina si piinea e plina cu tot felul de chimicale!si asta o mincam zilnic,spre deosebire de alte produse!

Anonim spunea...

Sint atatea produse rele si contrafacute.Este o nenorocire.Lucrez in domeniul public va spun exista insa nesimtiti care falsifica orice exista vin de Murfatlar sau de Cotnari underenumitele noastre podgorii sufera pagube de miliarde deoarece firme din Moldova(""fratii nsotri"") produc """acelasi""" vin!Renumita branza Fagaras este si ea falsificata.Lucrez in domeniu si va spun ca producatorii autohtoni de traditie sint efectiv distrusi de firme ieftine din Ucraina si Moldova.Ba mai mult am desoperit in activitatea de protectie a produselor romanesti frigidere ARCTIC produse la Balti care emiteau gaze cancerigene

Ion de la Chiuiesti spunea...

Niste criminali....

Anonim spunea...

@Anonimi,
Branza Fagaras a ajuns o pasta ciudata. Nu o mai dau nici catelului!
Cat despre gelatina de porc, ce gretos. Probabil au vrut sa "copieze" prajiturile bunicii facute cu putina untura. Dar aia era altceva, oricum.
R

Sebastian1 spunea...

SAl! UIT BLOGUL MEU//http://sebastianbarnova.blogspot.com/.Daca vrei sa ajuti Manastirea Barnova este o manastire din ani 1622 ,este amplasata la judetul Iasi comuna Barnova,si are nevoie de renovari la ia Ms.

Mediafax