sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Titluri pompoase: Hillary Clinton a acceptat propunerea lui Obama de a deveni secretar de stat



Ni se arata in titlu, de catre agentiile de stiri mondiale, ca Hillary Clinton, babaciunea care a impartit penisul lui Bill Clinton cu Monica Lewinski, a acceptat propunerea de a fi secretar de stat. Mai ca ne vine sa credem ca a fost rugata in genunchi, si gandindu-se ea doar la binele poporului american, aflat in criza si suferinte financiare, si-a calcat pe inima si a acceptat. Uraaa! Statele Unite sunt in sarbatoare, lumea e in extaz.

  • -Sotia criminalului care a bombardat Yugoslavia, fara declaratie de razboi si care a inventat masacre nevazute ale sarbilor, e acolo, poate continua malefica opera impotriva omenirii.
  • -Programul public al senatoarei din 28 februarie 1997, ziua in care Bill Clinton a intretinut relatii sexuale cu Monica Lewinsky, arata ca Prima Doamna si-a petrecut ziua si noaptea la Casa Alba.
  • -Fratii lui Hillary Clinton au fost implicati in incercarea de a obtine gratierea unor asociati, mai multe zile sunt marcate numai de "intalniri private" la Casa Alba. Intre 1 si 22 decembrie, Clinton a avut circa 25 de "intalniri private", inainte de ziua in care au fost anuntate primele gratieri de catre sotul ei. Clinton l-a gratiat pe Rich in ultimele ore ale administratiei sale, in ianuarie 2001.
  • -Hillary Clinton sustine avortul. Ea a declarat ca o vizita in Romania si una in China i-au conturat pozitia in acest domeniu. Deci sustine crima, ca si sotul ei.
  • -Campania lui Hillary la nominalizarile partidului s-a transformat adesea intr-un atac lipsit de fair-play. Murdaria membrilor familiei Clinton nu se dezminte.

Obama i-a oferit postul acesta nevoit de cei care l-au bagat la inaintare si de care trebuie sa asculte fara sa cracneasca inca 4 ani de-acum incolo. Dar numele lui va ramane scris in istoria Statelor Unite si a lumii. A lui Itzic si Strul nu.

Niciun comentariu:

Mediafax