miercuri, 27 mai 2009

Porno-liberalul Pacuraru


Un individ care a ocupat o demnitate mare in stat, care ne spunea noua povesti despre protectie sociala, salarii, valori morale s-a dovedit un corupt si un obsedat sexual, punandu-si partidul pe care il reprezenta in dificultate. Cum a putut avea incredere Tariceanu in asemenea specimen? Simplu. Lipsa de cadre care se manifesta in multe partide, nu numai in PNL. Daca acum, oameni de tip Udrea, Pogea, Stanisoara, Ridzi, Bazac au ajuns ministri, sa nu ne mire ca ziarele au de lucru inca cativa ani.

UPDATE. Păcuraru este cercetat de DNA pentru că ar fi luat mită de la liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega. Potrivit anchetatorilor, el a reuşit să obţină în acest fel anumite contracte pentru firma fiului său, Intratest. În august 2008, Senatul a aprobat cererea DNA de începere a urmăririi penale a lui Păcuraru.

UPDATE2. Jur să-mi apăr ţara şi să nu mă masturbez.

UPDATE3. Ex-ministrul Muncii nu a reclamat santajul.

7 comentarii:

anca spunea...

vai de el! si s-a mai incurcat in niste explicatii absolut penibile!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu ca s-a incurcat. Cica erau trucaje! ha ha.. Cica nu se masturba, ci doar se juca. El e de fapt o "victima"!?

anca spunea...

ce mai,radio erevan,nu alta!!

anca spunea...

stai sa vezi,ca mai urmeaza si altii!
http://sorin-tudor.ro/filme-compromitatoare-cu-mircea-geoana/

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai cred ca acum ii vor dezvalui lui Geoana fata in filmul cu Ana Birchall.

andreiraduM spunea...

Eu cred ca nu are nici o importanta ce ministru se masturbeaza, ce ministru face sex in grup sau mai stiu eu ce orgii.

Important pentru Romania, acum, in aceasta perioada de scufundare totala, sunt legile aberante care se promulga pe banda rulanta.

Mai este important cum politicienii isi arunca, scuza-ti-mi expresia, flegme-n ochi cu reciprocitate iar tara se scufunda in agonie.

Poate ar fi trebuit sa ne intereseze masturbarea ministrului, cu ce mana, in fata cui, de ce ... etc. in momentul in care eram o tara asezata, statul de drept (in stadiu de fata morgana, la noi tara) era o realitate, economia tarii era la parametrii normali, agricultura mergea bine, invatamantul si-ar fi revenit din reformarea crancena de s-a ales praful de el, daca sistemul medical ar fi fost la standarde europene si la "dalga din deal", daca autostrazile incepute de atata amar de ani ar fi fost finalizate etc.

Cadem in capacana de fiecare data... in preajma alegerilor.
Ramanem siderati la "culorile" flegmelor din ring, miza fiind ciolanul subtiat.

Ar trebui sa luam atitudine - sa manifestam dezinteres fata de toate mizeriile. Cu siguranta, astfel de lucruri nu si-ar mai gasi locul.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa e prietene, dar mi se pare ca lumea trebuie informata cam ce fel de indivizi ne conduc. Iar cretinul asta mai si declara ca "ii va gasi el pe cei care a dat filmul si ii va actiona in judecata", de parca ei ar fi de vina ca Pacuraru Paul este labagiu si exhibitionist!

Mediafax