miercuri, 31 decembrie 2008

Daca spui adevarul, esti acuzat de “antisemitism”


Un cotidian din Grecia i-a acuzat pe evrei de criza financiară mondială şi că au provocat operaţiunile militare israeliene din Gaza. Este pentru a doua oară în ultimele săptămâni când ziarul Avriani a publicat pe prima pagină “acuzaţii antisemite”, anunţă Jewish Telegraphic Agency.

În ediţia de duminică se putea citi: “După ce evreii americani au acumulat din nou bogăţiile lumii şi au târât planeta într-o criză financiară fără precedent, au început să se antreneze pentru cel de al treilea război mondial”. În interiorul articolului se vorbeşte despre bombardarea Fâşiei Gaza ca de despre “un plan” gândit de liderii evrei.

Publicaţia grecească nu îl iartă nici pe preşedintele ales al Statelor Unite, Barack Obama, pe care îl acuză “că a făcut pe mortul” în această criză, nespunând nimic despre crimele din Gaza, fapt ce dovedeşte “supunerea acestuia faţă de lobby-ul evreiesc”.

La începutul lunii noiembrie, în ziua alegerii lui Obama, cotidianul Avriani a scris pe prima pagină că acest eveniment constituie “sfârşitul dominaţiei evreieşti din SUA” (foto). Sursa: frontpress.ro
NN.Titlu ne apartine.

Niciun comentariu:

Mediafax