marți, 30 decembrie 2008

Saddam Hussein. Doi ani de la Asasinare.


In noaptea asta se implinesc doi ani de la asasinarea miseleasca a conducatorului statului fost independent Irak, actualmente bataia de joc a americanilor si a iudeo-masonilor. Nevoia familiei Bush de a-si plati datoriile pe care le avea fata de organizatiile masonice si fata de complexul militar american s-a concretizat in primul razboi irakian, declansat de Bush tatal in 1991, urmat de al doilea, pornit de presedintele cu cel mai mic IQ din istorie, Bush Jr., sub pretextul existentei unor asa-zise arme chimice. Adevaratele motive insa le stim cu totii:
- Nevoia de resurse
- Necesitatea declansarii unui conflict antiterorist fictiv, asa numitul "War on terror", care sa justifice in timp, alaturi de criza financiara, instaurarea unui guvern mondial si inrobirea totala a populatiei globului.
Ce a ajuns Irakul dupa Hussein se vede zilnic prin intermediul presei. Un razboi care nu poate fi castigat. Marile contracte pentru o reconstructie care intarzie si va intarzia pentru totdeauna au fost date clientilor politici, a contractorilor obisnuiti, ai firmelor familiei Chenney si Bush. Informatia ca un soldat american costa administratia SUA 775.000 de dolari anual, arata de fapt nivelul la care a ajuns frauda guvernantilor americani.

Niciun comentariu:

Mediafax