miercuri, 14 ianuarie 2009

Latino-americanii dovedesc curaj. Bolivia rupe relaţiile diplomatice cu Israelul

Republica sud-americană a anunţat astăzi, prin vocea preşedintelui Evo Morales, că sistează legăturile diplomatice cu statul din Orientul Mijlociu, anunţă AFP.

Reacţia boliviană vine pe turnanta ofensivei militare întreprinse de Israel în Fâşia Gaza, fiind un semn de protest împotriva acţiunilor armate care au provocat până în prezent aproape 1000 de victime. “Vreau să anunţ că Bolivia, pusă în faţa gravelor atentate la viaţă şi umanitate din Orientul Mijlociu, rupe relaţiile diplomatice cu Israelul”, a declarat Morales într-o conferinţă de presă.

Gestul preşedintelui bolivian nu este singular în spaţiul sud-american. Cu o săptămână în urmă, Venezuela lui Hugo Chavez a luat o poziţie similară, decizând expulzarea ambasadorului israelian la Caracas.

Sursa:evz.ro

2 comentarii:

http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/14/apel-la-nesupunere-refuzati-noile-pasapoarte-buletine-acte-de-identitate-carnete-de-sofer-cuvant-al-parintelui-iustin-parvu-catre-poporul-ortodox-este-vremea-muceniciei-luptati-pana-la-capat-n/ spunea...

APEL LA NESUPUNERE: refuzati noile pasapoarte, buletine, acte de identitate, carnete de sofer. Cuvant al Parintelui Iustin Parvu catre poporul ortodox: Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

Ion de la Chiuiesti spunea...

S-ajute Dumnezeu!