vineri, 16 ianuarie 2009

Ultimele minciuni ale lui Bush

Preşedintele american George W. Bush, aflat la final de mandat, şi-a susţinut vineri dimineaţă discursul de rămas-bun. Din bilanţul preşedintelui nu au lipsit trimiterile la provocările cu care se confruntă Statele Unite în prezent, precum criza financiară sau lupta împotriva terorismului.

"Deşi siguranţa naţională este mult mai ridicată decât acum şapte ani, cea mai mare ameninţare pentru poporul nostru o constituie, în continuare, un nou atac terorist", a declarat Bush.

Preşedintele american a apreciat totodată că există soluţii pentru revigorarea economiei: "Având în vedere că ne aflăm faţă în faţă cu un colaps finaciar, am luat măsuri drastice pentru a ne salva economia. Vom restabili economia, ba chiar o vom pune pe un curs ascendent".Sursa:antena3


Nota blog: Lupta impotriva terorismului a fost "acerba". Nici un terorist dovedit sau condamnat. 9/11 poate fi predat in manualele de specialitate la un curs de dezinformare si manipulare a maselor sau la o emisiune:"Cum sa ne demolam casa singuri". Iar multi, in idiotenia lor, au crezut. Cat priveste redresarea economiei, dupa ce a fost parte integranta a sistemului ce a declansat criza si a furat banii lumii, ce sa mai zicem?

Niciun comentariu:

Mediafax