vineri, 16 ianuarie 2009

Un avion cu peste 150 de persoane la bord s-a prabusit la New York, in raul Hudson

Un avion al US Airways cu peste 150 de pasageri la bord s-a prabusit in raul Hudson, langa New York, dupa ce a lovit o pasare la decolarea de pe Aeroportul International LaGuardia. Mai multe ambarcatiuni de salvare au intervenit si au evacuat toti pasagerii, anunta CNN. Nu au fost raportate victime, anunta CNN.

Cursa 1549 a decolat de pe aeroportul LaGuardia din New York, cu 146 de pasageri la bord si cinci membri ai echipajului, si avea ca destinatie orasul Charlotte din Carolina de Nord. Se pare ca aeronava, un Airbus 320, a lovit una sau mai multe pasari la decolare, iar unul dintre motoare s-a defectat. Pilotul a incercat sa intoraca avionul spre aeroport, dar s-a prabusit in raul Hudson.

Avionul s-a prabusit in apele inghetate ale raului Hudson, in apropiere de Manhattan. Mai multe ambarcatiuni de salvare au intervenit si au inconjurat avionul. Salvatorii au reusit sa scoata toti pasagerii din avion inainte ca acesta sa se scufunde.

Autoritatile au declarat ca nu exista victime, iar pasagerii nu par a fi suferit rani serioase. Mai multi martori au relatat ca pilotul a ghidat aeronava pentru efectua o aterizare prin acvaplanare.


Sursa:hotnews

Niciun comentariu:

Mediafax