vineri, 13 februarie 2009

"Panarama" prezidentiala vorbeste !?

Într-o declaraţie oferită în exclusivitate pentru Cotidianul, mezina prezidenţială îl atacă dur pe liderul PSD Viorel Hrebenciuc, pe care îl acuză că sună la ziare pentru a răspândi informaţii false despre ea şi despre sora ei, Ioana. Despre Hrebenciuc jr. spune că are un “caracter de fată”. “Regret că nu l-am ascultat pe tata de la început în ceea ce priveşte relaţia cu Andrei, pentru că mi-a demonstrat încă o dată că are mereu dreptate”, afirmă Elena Băsescu.

Elena Băsescu îi declară război liderului PSD, Viorel Hrebenciuc, nimeni altul decât tatăl fostului ei prieten, Andrei. După ce în urmă cu câteva zile redacţiile mai multor ziare centrale au fost luate cu asalt de informaţii privind o legătură între sora sa, Ioana, şi baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, iar Hrebenciuc le-ar fi confirmat, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu iese la atac. “Hrebenciuc să nu-şi permită să vorbească despre viaţa personală a surorii mele sau a mea. Asta a făcut dânsul tot timpul. A pus mâna pe telefon şi a sunat la ziare şi reviste prietene perntru a-l scoate pe băiatul dânsului, Andrei, din situaţii mai puţin plăcute, creându-i astfel o imagine falsă.

Tot articolul.

Update. Sincer sa fiu, nu-l vad pe Hrebenciuc sunand la ziare, confirmand povesti de dragoste sau barfe din familia Basescu. Se confirma ca Basescu se implica puternic in viata odraslelor.

Niciun comentariu:

Mediafax