vineri, 13 februarie 2009

Pariu ca Berceanu minte?

Ministerul Transportului si Infrastructurii (MTI) ameninta ca va rezilia contractul cu firma americana Bechtel, pentru constructia autostrazii Brasov - Bors, daca nu va fi semnat un protocol care sa modifice anumite aspecte contractuale, a declarat acesta, joi, intr-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, in lipsa unui nou protocol semnat intre MTI si Bechtel, partea romana va rezilia contractul, insa are toate sansele sa piarda un eventual proces si va trebui sa plateasca daune de circa 50 - 60 de milioane de euro.

Mai mult, proiectul de constructie al autostrazii va avea o intarziere suplimentara de doi ani, iar el (n.r. ministrul Radu Berceanu) va fi "dat afara din Guvern". Cu toate acestea, actualul ministru al transporturilor si infrastructurii este dispus sa ia decizia de reziliere, in speranta ca "poate macar urmatorul ministru va semna un contract bun".Sursa

Nota:Berceanu minte ca de obicei, intrucat contractul Bechtel e intangibil din doua motive: unu, pentru ca e facut de avocati beton, doi, pentru ca Bechtel e Bechtel. Cred ca stiti despre ce vorbesc.

Niciun comentariu:

Mediafax