joi, 22 ianuarie 2009

Se intampla in toata lumea…

Se intampla in toata lumea:

- Anglia: toti agentii politiei londoneze obligati sa accepte implantarea sub piele a chipurilor RFID, in caz contrat vor fi CONCEDIATI
http://www.dailymail.co.uk/news/article-558597/Met-Police-officers-microchipped-brass-Big-Brother-style-tracking-scheme.html
- SUA: angajatii companiilor obligati sa accepte acelasi tip de chip pentru a putea fi monitorizati de patronat
http://news.medill.northwestern.edu/chicago/news.aspx?id=111561
- Global: pacientii incurajati sa accepte implantarea unui chip RFID pentru stocarea datelor medicale in baza de date HealthVault.
http://www.theregister.co.uk/2008/12/04/ms_verimed/
- Indonezia: toate masinile monitorizate prin intermediul chipurilor RFID
http://economictimes.indiatimes.com/RFID_Revolution_Your_cars_will_be_tagged/articleshow/2401080.cms
- SUA: introducerea documentelor biometrice
http://international.com.com/FAQ+How+Real+ID+will+affect+you/2100-1028_3-5697111.html
- Anglia: introducerea documentelor biometrice
http://www.mcclatchydc.com/world/story/57215.html
- Israel: introducerea documentelor biometrice
http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/156712
- Maroc: introducerea documentelor biometrice
http://news.cnet.com/8301-13639_3-10110050-42.html
- Indonezia: implatarea fortata a chipurilor RFID pacientilor bolnavi de SIDA, pentru a preveni raspandirea maladiei
http://www.newsvine.com/_news/2008/11/24/2144413-indonesian-aids-patients-face-microchip-monitoring
- Anglia: implantarea chipurilor in randul detinutilor penitenciarelor
http://privacy.org/archives/002196.html

Cele de mai sus sunt doar cateva exemple cu ceea ce se intampla acum in jurul nostru.
Nu lasa sa se intample si in Romania. Informeaza-te si semneaza impotriva folosirii documentelor biometrice (buletin, pasaport, carnet de conducere).

Dar, mai important decat atat, roaga-te si ramai in Duhul Bisericii Ortodoxe.

Important


Sursa:jurnalortodox

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am dat din greseala de acest blog si am zis sa citesc unpic pentru ca sunt unele chestii de care sunt interesat si eu. Si eu sunt foarte credincios, sunt ortodox si simt ca asta e religia sufletului meu, nu as putea avea alta religie, dar chestia cu cip-urile mi se pare unpic copilareasca.Nu vad cum aia te poate indeparta de la Dumnezeu.Nu cred in asa ceva. Stiu ca iti pierzi intr-un fel libertatea, dar in alt fel, tot nu ti-o pierzi pentru ca tot ai liberul arbitru. Si chiar din ce am inteles din clipul care l-ati postat(apropo, mi-a facut placere sa il vad), parintele spunea sa nu va ocupati timpul cu chestii neinsemnate, si asta consider ca este neinsemnata.

Mersi pentru clip.
Cristi

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu e deloc neinsemnata, deoarece este scris in Apocalipsa dupa Ioan sa nu accepti. Ori daca este scrie, si inca in termeni categorici si pe intelesul tuturor, de ce sa comentez?
Evident, exista o polemica cum ca nu aceasta este semnul si pecetea fiarei, ci aceea pe care o vei cere si accepta tu de bunavoie, or documentele astea nu le accepti benevol? Pentru mine e clar ca Antemergatorii antihristului sunt omniprezenti.

Anonim spunea...

Chestia aia mi se pare ca un fel de buletin.Fiecare avem buletin, asta nu inseamna ca avem semnul fiarei.Si cu ajutorul buletinului ca si cu cipul te poate gasi oricine, pentru ca ai toate datele acolo. Asta inseamna ca deja toti am avea semnul fiarei.Poate sa bage o mie de cipuri in mine, atat timp cat nu imi afecteaza mintea, eu credinta in Dumnezeu tot nu o pierd. Look outside the box!

Ion de la Chiuiesti spunea...

In chestia aia care ti se pare un fel de buletin, in cativa ani se vor introduce toate datele despre tine, permis auto, date militare, cazier, ADN, sange, boli, alergii, hobby, etc...Cand politia te va legitima va sti si cat lapte ai supt de la mama. Plus ca va avea si rolul unui GPS. Asta e controlul total al individului si e mai bine pus la punct decat controlul pe care-l exercita comunismul asupra populatiei. Iar cipul pe care il baga in tine probabil ca in timp va substitui buletinul ala de care ziceai. Daca nu le convine atitudinea ta sau nu mai esti de folos societatii, vor activa ei ceva in cipul ala ca sa te imbolnavesti de "deces", nu-ti fie frica. Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam!

Mediafax