joi, 29 ianuarie 2009

Voiculescu, santajat sa vanda Antenele?

Pe fondul raspandirii in presa ultimelor zile a unor informatii legate de o asa-zisa vanzare a trustului Intact, familia Voiculescu reactioneaza taios si denunta un santaj la adresa patronatului, vizand instrainarea Antenelor. Lucru care nu va face, probabil, decat sa tensioneze si mai mult spiritele in politica si in media.

Generalul Ioan Talpes a sustinut ieri, intr-un cotidian central, ca Dinu Patriciu ar fi batut palma cu Voiculescu pentru a prelua postul Antena 3 si ca o alta televiziune a trustului va fi vanduta catre un afacerist pesedist. Informatii similare au aparut in presa ultimelor zile, dar au fost vehement dezmintite de catre conducerea Intact. Numai ca declaratia de ieri a lui Talpes pare sa fi pus capac rabdarii lui Dan Voiculescu. Un nou comunicat remis ieri presei, spune: "Niciuna dintre companiile care formeaza Intact Media Grup nu este de vanzare. Zvonurile care circula, precum si articolele aparute pe aceasta tema sunt complet nefondate. Documentul contine, insa, si afirmatii relativ explozive ale Cameliei Voiculescu. Afirmatiile acrediteaza in mod clar teza unui santaj politico-economic asupra lui Dan Voiculescu, pentru a-l determina sa vanda televiziunile: "Presiunile pe grupul media sunt multe si din directii diferite, fie politice, fie economice. Nu accept ca munca tatalui meu sa fie folosita drept instrument de santaj. Ma bucur ca Antenele starnesc atata interes, dar asigur toti oamenii care muncesc alaturi de noi ca Intact Media Group ramane o afacere de familie", scrie Camelia Voiculescu.
Sursa

3 comentarii:

Anonim spunea...

Partid unic cu un singur stapan, mass-media cu un singur stapan!
Asta urmeaza!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai uitat ecumenismul, spre o religie unica!

Lupta NS spunea...

Interzicerea Trusturilor media ( e aberant ca un proprietar sau un grup restrans de proprietari sa detina mai multe posturi tv, statii radio locale si nationale, mai multe ziare locale/regionale/ nationale) care sunt factor de manipulare in masa. Din Programul Nationalistilor Autonomi Timisoara

Mediafax