duminică, 14 iunie 2009

O lichea spala pe alta


Intr-un interviu acordat ziarului "Cotidianul", Gabriel Liiceanu ia apararea tradatorului Pacepa cu aceleasi explicatii penibile pe care le-am auzit de la tradator si de la "avocatii" lui, Sorin Rosca Stanescu, Cornel Dumitrescu si altii, cum ca acesta ar fi tradat pe Ceausescu si Securitatea, si nicidecum tara. Cu afirmatiile astea, fara nici un suport, fara a fi invitata si partea care putea spune care au fost prejudiciile aduse Romaniei de catre tradarea lui Pacepa, regimul Constantinescu si guvernul "Aliantei Cinice" au reabilitat la ordin strain pe acest Iuda, iubitor de arginti. Pentru tradarea sa el a fost recompensat cu bani grei. Pentru tradarea sa au fost ucisi o multime de patrioti romani. Reabilitarea sa a fost o adevarata tradare la adresa memoriei acestora. Iar faptul ca Liiceanu ia apararea acestuia este inca o dovada a caracterului infam si profund antiromanesc al individului. In ceea ce o priveste pe madam Hossu-Longin, vad ca face totul pentru a-si anula importanta munca pe care a depus-o la "Memorialul Durerii".

PS. Daca mai e nevoie de o dovada privitoare la caracterul acestui personaj, aduceti-va aminte de pozitia sa vizavi de agresiunea ilegala a SUA impotriva Serbiei. Amintiti-va ca ziarul "Ziua" l-a "demascat ca plagiator, ca si-a inventat disidenta, si-a cosmetizat opera ante-decembrista si, in general, are mari probleme de morala".

8 comentarii:

anca spunea...

la cite cozi de topor avem,ma mir ca mai existam ca stat

Anonim spunea...

Doamne ajuta!
Draga Ion, sunt unul dintre cititorii blogului tau, imi place continutul sau. Ce nu pricep este de ce lasi reclama pentru site-ul everystudent.ro pe blogul tau. Nu este un site ortodox, este unul neoprotestant care intr-un mod foarte abil poate insela pe foarte multi. Iti este impusa (reclama) de cei de la blogspot?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Reclama e a celor de la Google Adsense. Ea se schimba periodic. Daca este accesata de pe blogul meu, cica imi revin vreo 0,000nustiucat euro, dar adevarul este ca nu-ti revine nimic. Doar cand ai reclame platite castigi conform contractului. Mie la 13000 de accesari mi-au calculat 2,88 euro. Nici nu am accesat everystudent ca fiind de la google, ei imi cer sa nu accesez singur reclamele lor. Imi pare rau daca te deranjeaza.

dramoleta spunea...

Mugur Isarescu - unul dintre "fostii" oameni ai lui Pacepa.

Asta ca sa nu ne mai intrebam de ce se duce tara asta de rapa.

anca spunea...

dramoleta,asta explica faptul ca de 20 de ani e in fruntea bnr!

Anonim spunea...

Fac parte amandoi din tribul celor cu tichiuta!

dramoleta spunea...

Consiliul de administratie care a fost insarcinat de catre Mugur Isarescu sa faca dizolvarea si bilantul de lichidare al Bancorexului (dupa Temesan), a fost condus de directorul IT din Banca Nationala a Romaniei.

Acesta a fost eliberat din functia de director in BNR special pt "misiunea Bancorex".

Coincidenta, domnul director IT al BNR (va dati seama ce functie!) era tocmai fiul celui care a fost mana dreapta a lui Pacepa si coleg al lui Isarescu, timp de foarte multi ani.

Asa ca...vom scapa de ei, in minim 50 de ani, doar daca le castram/sterilizam copiii :)))

dramoleta spunea...

ps

Ca fapt divers, din "echipa miraculoasa" care trebuia sa salveze Bancorexul,dar a ajuns sa o lichideze, a facut parte si Ionut Costea, cumnatul lui Geoana.

Mediafax