sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Rasismul se intensifica odata cu alegerea lui Obama

"De fiecare dată când sunt difuzate imagini la televizor cu Obama, ele amintesc că poporul a pierdut puterea în această ţară", se arată într-un mesaj publicat recent pe site-ul organizaţiei Klu Klux Klan din Arkansas. "Trădarea îi va privi în ochi de fiecare dată când vor privi la ştiri şi vor vedea copiii persoanelor de culoare jucându-se în grădina cu trandafiri", se adaugă în acest mesaj.

"Cred că este foarte clar că suntem într-un moment îngrijorător acum, în pofida alegerii unei persoane de culoare ca preşedinte", a declarat Mark Potok, director al unui departament din cadrul Southern Poverty Law Center, care monitorizează activitatea grupurilor extremiste.

Traficul pe Internet a provocat blocarea a două site-uri în zilele de după alegerile din 4 noiembrie, iar Southern Poverty Law Center a înregistrat peste 200 de incidente care au avut legătură cu instigarea la ură rasială.

"Alegerea lui Obama este în principal un punct de adunare a celor care ar păstra o Americă albă", a declarat Rick Ross, expert naţional pe probleme legate de grupuri şi mişcări controversate. "Ei cred că puterea majorităţii albe se pierde şi este un lucru teribil (...)", a explicat el.

Sursa:mediafax

3 comentarii:

Lupta NS spunea...

KKK are dreptate. Din nefericire nu a fost un factor care sa gestioneze corect evenimentele ultimilor 50 de ani. Nici macar ultimii 10 ani. Fac o propaganda de o buna calitate dar nu isi indeamna membrii sa se emancipeze. Cand spun emancipare ma refer la frecventarea unor studii universitare. Ei au ramas aceeasi rednecks from Dixie. Cu putina scoala nu reusesti sa faci foarte multe pentru rasa si neamul tau in zilele astea. Ramai la periferia marii batalii.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Problema fundamentala a KKK a ramas culoarea. Si pe undeva au dreptate. Unde sunt negrii, apar si probleme.(vezi procentul negrilor raportat la populatia SUA in puscarii.

Lupta NS spunea...

Nu e vorba doar de asta. Dumnezeu a creat o lume minunata prin diversitate. De ce sa nu pastram aceasta diversitate a creatiei divine?
Sunt o multime de activisti pentru apararea drepturilor animalelor care sunt disperati de gandul ca intr-o zi ar putea sa dispara de pe fata pamantului pinguinii, ursul panda sau nu stiu care tip de balena, dar nu sunt deloc ingrijorati ca dispare in mod vertiginos un genotip uman, o rasa umana, o splendida creatie dumnezeiasca. Acei activisti nu varsa o lacrima, nu scapa nicio emotie de regret. Dimpotriva, multi dintre ei aplauda cu bucurie marxista mixajul rasial, calea catre uniformizarea rasiala planificata de liderii Noii Ordini Mondiale si in sprijinul careia se executa o propaganda de proportii iriase in mass-media. Aceasta campanie mediatica in favoarea mixajului rasial este cea mai perversa actiune de exterminare rasiala din istorie.
Iar din punct de vedere politic e dreptul nostru al Albilor de a autoguverna in patria stramosilor nostri.

Mediafax