vineri, 6 februarie 2009

Adrian Nastase se erijeaza din nou in victima

"Voi solicita Parlamentului trimiterea dosarelor mele in instanta. Sper ca din acest moment statul condus de Traian Basescu si Emil Boc sa functioneze, penitenciarele sa nu mai lase detinuti pe drumuri, nationala Romaniei sa se califice in Africa de Sud si turismul ecumenic sa triumfe in Romania", a declarat Adrian Nastase la o dezbatere pe tema modificarii Constitutiei organizata de Institutul Social Democrat Ovidiu Sincai. La dezbatere participa, intre altii, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu, europarlamentarul PNL Renate Weber, liderul UDMR Marko Bela si consilierul prezidential Cristian Preda.

Adrian Nastase:
  • Nu vorbesc despre revizuirea Constitutiei ci despre neaplicarea ei, si despre pierderea autoritatii statului roman.
  • M-am comportat ca un aparator al drepturilor civile si al suprematiei legii. Eu cred ca in acest moment, democratia romaneasca este in pericol, drepturile omului sunt in pericol.
  • Asistam la un sir nesfarsit de abuzuri si ilegalitati. Comisia juridica mi-a dat dreptate in cazul dosarelor mele. In acelasi timp insa, constat cu ingrijorare ca, in discursul lor, Traian Basescu si Emil Boc in discursul lor pornesc de la ideea ca neimplinirile au un singur vinovat, Adrian Nastase.
  • Incalcarea drepturilor mele inseamna incalcarea drepturilor unui cetatean al Romaniei. Sursa: Dan Tapalaga(hotnews)

Niciun comentariu:

Mediafax