vineri, 6 februarie 2009

Kim Jong-Il bea de stinge

Presedintele nord-coreean Kim Jong-Il a consumat o cantitate impresionanta de bauturi alcoolice in timpul unui dineu recent cu emisarul chinez Wang Jiarui, informeaza cotidianul sud-coreean Chosun Ilbo, care citeaza surse diplomatice chineze.

In cursul unui pranz care a durat mai bine de doua ore, la 23 ianuarie, Kim Jong-Il s-a straduit sa demonstreze oaspetelui strain ca este intr-o forma de invidiat, dupa presupusul atac cerebral suferit de liderul de la Phenian in luna august.

"S-au servit bauturi alcoolice traditionale nord-coreene, iar Kim a propus numeroase toasturi si a baut numeroase paharele de lichior", a afirmat sursa citata. Diplomati de la Beijing cred ca liderul nord-coreean ar fi consumat mult alcool pentru a demonstra ca este sanatos, scrie cotidianul, fiind cunoscuta si slabiciunea pe care acesta o are fata de coniac si alte bauturi de lux importate.

Kim Jong-Il implineste 67 de ani luna aceasta si pare sa aiba o sanatate subreda, arata presa sud-coreeana si occidentala. Presa oficiala de la Phenian a relatat in schimb numeroasele inspectii pe care aceasta le-ar fi facut in cursul ultimelor luni, ca dovada ca s-a insanatosit si detine in continuare controlul.hotnews

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu inteleg care sunt implicatiile?!
Si altii beau si sunt bine, mersi!
ruxi

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai cred ca ar trebui sa mai stea si treaz, doar are o tara de condus, nu?

Anonim spunea...

Si altii au tari de condus si degeaba!:)))
ruxi

Mediafax