miercuri, 4 februarie 2009

Romania s-a bucurat degeaba?

Printr-o Hotarare de Guvern, emisa de Guvernul Tariceanu (Hotarare nr. 1446 din 12/11/2008), petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei. Bilantul pe 2007 al acestei firme arata ca nu are angajati iar cifra de afaceri a fost 0 lei. Midia Resources SRL nu are sucursale, nu are sedii secundare si nu are administratori cenzori persoane juridice.

Anexele Hotararii de Guvern amintite sunt secrete.

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu a refuzat sa comenteze informatia spunand ca nu cunoaste detalii despre clauzele secrete ale acelei HG si ca mai multe informatii vor trebui sa dea acum actualii guvernanti.

Mihai Gherman, director general adjunct al ANRE, a sustinut la Realitatea TV ca fostul premier nu a incheiat un contract nou de concesiune cu cei de la Sterling Resources ci doar a validat un act aditional care consfintea un contract incheiat cu cativa ani inainte. (Hotararea nr. 1446 din 12/11/2008 privind aprobarea Actului aditional nr. 11 la Contractul de explorare si impartire a productiei pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia).hotnews.

Nota:O noua teapa marca "Tariceanu" este dezvaluita. Romania s-a bucurat degeaba?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Puscaria ar fi prea blanda pentru ei. Mai ales ca risca sa fie eliberati pentru...glaucom!
Ruxi

Mediafax